Interim Sales

Waarom interim sales?

Meer omzet door nieuwe klanten: het is een doel dat vrijwel elke ondernemer graag wil behalen. Het is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Ben je op zoek naar iemand die je dit uit handen neemt? Dan helpen wij je graag. Wij vullen je tijdelijke behoefte aan een verkoper, salesmanager of lead generator succesvol in.

Tijdelijke ondersteuning
Wij fungeren als intermediair tussen klant en organisatie. Door middel van relatiemanagement, de werving van nieuwe klanten, het aanbevelen van (nieuwe) producten of diensten en het plannen van kansen in de markt genereren we meer omzet voor jouw organisatie. We schakelen snel en regelen de juiste persoon voor de job zelf. Samen realiseren we jouw verkoopdoelstellingen.

Wanneer interim sales inschakelen als organisatie?
Redenen om te kiezen voor interim sales zijn bijvoorbeeld het overbruggen van de (tijdelijke) afwezigheid van een werknemer of het tekort aan handen bij toenemende vraag. Ook is het handig wanneer er ondersteuning nodig is bij tijdelijke projecten of het uitvoeren van ingrijpende veranderingsprocessen, zoals een reorganisatie.

Toch is het inschakelen van een interim niet alleen handig bij veranderingen. Het vergroten van kennis en/of ervaring binnen een organisatie is ook een hele goede reden om ons in te schakelen.