Over O’Seven

Wij, Annemieke en Ron, vormen samen O’Seven, Interim & Coaching. Als interim organisatie zijn we gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om hun doelstellingen, zowel verkoop als algemeen, te realiseren. Wij vullen op interim basis de functies van Accountmanager, Salesmanager, Leadgenerator, Sales coach en Algemeen Manager/Directeur in.

Allround specialist
Wat ons anders maakt dan anderen? Onze allround kennis op het gebied van sales, management en coaching. Dit is het gevolg van jarenlange ervaring in het managen en verkopen van verschillende producten en diensten in diverse branches, van apparatuur zoals multifunctionele printers tot professionele taaltrainingen . Ook coachingstrajecten maakten standaard deel uit van onze activiteiten. Het is elke keer weer een kick om klanten te werven door een combinatie van prettig contact en de juiste vragen en argumenten. Om onszelf te blijven verbeteren, volgen we continu de trends en ontwikkelingen in de branche.

Persoonlijke service
We hechten veel waarde aan een persoonlijke service. We gaan samen om tafel om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. We denken met je mee en nemen de tijd om een prettige en duurzame relatie op te bouwen. We gaan altijd net een stapje verder. We vinden het belangrijk dat onze klanten zeer tevreden zijn en vertrouwen in ons hebben. Alleen op deze manier kunnen wij de job klaren en kwaliteit garanderen. 

Vrijblijvend contact opnemen
Dus wil je je geen zorgen meer maken over het realiseren van targets of het bepalen van strategische doelstellingen? Of hoe je van de nieuwe verkoper een topverkoper maakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je dit uit handen kunnen nemen.

Ron van de Sande

Na mijn middelbare schooltijd, wist ik al snel, tegen het advies van mijn ouders in, dat ik niet wilde studeren, maar aan de slag wilde. Na een paar jobs besloot ik, dat ik in de sales verder wilde. Ik ben eigenlijk een laatbloeier wat betreft verkoop. Ik heb pas op mijn 26e de stap genomen om de actieve verkoop in te gaan. Dat was vrij laat, kreeg ik destijds te horen. Ik weet nog dat ik mijn sollicitatiegesprek had bij RCN, Repro Copiers Nederland met de Commercieel Directeur. Ik had nog geen maatpak, wel een nette broek, net overhemd en dito jasje. Hij zei “Je bent te oud voor een junior salesman en te onervaren voor een senior”. Welke functie geven wij je?” Ik was erg blij, want als het alleen daar nog van afhing, kwamen wij daar wel uit. En ik begon als Accountmanager Copiers.

Annemieke Schoone

Eigenwijs, vasthoudend, lukt het niet linksom dan rechtsom Misschien niet de beste eigenschappen als persoon (vraag het Ron), maar als ondernemer komen ze me wel eens van pas. Geen betere verkoper dan Ron, hoewel ik sales met plezier doe. Liefst wel de meer complexere trajecten en al helemaal leuk als daar een behoorlijke dosis creativiteit bij komt kijken. Hebben we nog nooit gedaan.? Nou, dat is dan een mooie uitdaging. Ik hou er van om nieuwe producten/diensten in nieuwe markten te introduceren. Van “niets”, “iets” maken. Business development, met een mooi woord.
International Management en Sales en Accountmanagement gestudeerd. Begonnen als junior “manusje van alles” bij een reclamebureau.

De naam O’Seven

De naam O’Seven komt van onze kernwaarden. De O staat namelijk voor de zeven kernwaarden die wij zakelijk en privé belangrijk vinden. Deze kernwaarden zeggen iets over wie wij zijn en over wat je van ons mag verwachten, namelijk:
  • Overtuigen, we overtuigen je graag waarom wij de juiste keuze zijn
  • Opbouwen, we spreken regelmatig af met onze klanten om zo een duurzame relatie op te bouwen
  • Optimaal, wij helpen met onze kennis & kunde met het optimaliseren van de resultaten 
  • Onderscheidend, in de focus die wij hebben op specifieke aandachtsgebieden in onze diensten
  • Ondersteunend, in werkzaamheden die de klant graag uit handen geeft
  • Oplossen, hoe complex de situatie ook is, wij lossen het op
  • Openminded, openstaan voor iedereen, van zzp’er tot multinational