Sales Coaching

Waarom kiezen voor sales coaching?

Ben je op zoek naar een sales coach? Voor het hele salesteam of juist voor één van de accountmanagers? Wij kunnen je van dienst zijn als sales coach. Onze specialiteit is salesmanager, accountmanager en lead generator. We hebben bij al veel verschillende organisaties trajecten mogen verzorgen.

Met onze ervaring kunnen we stellen dat je verkopen kunt leren, door open te staan voor aanwijzingen en deze toe te passen in de praktijk. Geboren verkopers, als ze al bestaan, zie je maar zelden.

Wat is coaching?
Door coaching zijn veel verkopers succesvoller geworden. Maar wat is coaching? Tijdens het coachen worden vaardigheden aangeleerd en wordt er 1 op 1 begeleiding gegeven in de praktijk.

Onze werkwijze

Tijdens een gesprek met de betrokken salesmanager, directeur, accountmanager en/of telefonisch verkoper bepalen we de behoeften. Op basis hiervan maken we een maatwerk begeleidingsprogramma en gaan we aan de slag. We werken volgens het proces waarnemen, evalueren, standpunt innemen en een conclusie trekken. Tijdens het traject houden we de opdrachtgever op de hoogte. Indien nodig wordt het programma tussendoor aangepast.